POTRAVINY
DROGERIE
- Úvod
- VAŘENÍ
- POMOCNÍCI PŘI VAŘENÍ / PEČENÍ
- Vitavegan Sůl z jeleního rohu 20g
Vitavegan Sůl z jeleního rohu 20g
- Kompletní specifikace
- Související zboží1
- Vitavegan Sůl z jeleního rohu 20gbez DPH
Kompletní specifikace
Sůl z jeleního rohu
Používá se k kypření těžkých těst a hmot. Ideální pro křehké těsto, speculoos, americké, perníčky, medovníky, Printen, makronky a sušenky.
Složení: uhličitany amonné (E 503).
Použití způsobí, že ploché těsto nakyne a uvolní se. S dodatečným použitím potaše se těsto také rozšíří.
Příprava: Rozpusťte 1 lžičku soli z jeleních rohů v 1 lžíci vody. Poté přidejte do těsta.
Obě ingredience zapracujte do těsta jednu po druhé, ne současně. Svou aktivitu vyvíjí při teplotách pečení nad 60 °C.
Země původu: Německo
Související zboží 1
Zboží zařazeno v kategoriích