- Úvod
- Chlazené zboží
- Rostlinná alternativa sýra
- Veganz Fermentovaný Rajčata
Veganz Fermentovaný Rajčata

- Kompletní specifikace
- Veganz Fermentovaný Rajčatabez DPH
Bio fermentovaná alternativa čerstvého sýra z kešu
Univerzální pomocník
Veganská alternativa měkkého sýra
Ideální pro přípravu salátů a jednohubek
Ochuceno oreganem a na slunci sušenými rajčaty
Vyrobeno z raw ingrediencí
Souhra chutí
Veganz Lahodný s rajčaty a oreganem představuje veganskou alternativu měkkého sýra, která najde opravdu všestranné využití ve vaší kuchyni. Jeho základ tvoří bio kešu ořechy, které jsou zdrojem zdravých rostlinných tuků, bílkovin a antioxidantů. Důležitou složkou jsou obsažené fermentační kultury, které podporují trávení a posilují celkovou imunitu.
Veganz Lahodný je vyroben z raw ingrediencí, tedy surovin, které byly zpracovány při teplotě do 42 stupňů. Díky tomu si v plné síle zachovávají všechny živiny, které udržují naše zdraví a vitalitu. Svou charakteristickou chutí se výborně hodí pro dozdobení salátových misek i pro přípravu výtečných veganských jednohubek.
Složení:
KEŠU OŘECHY* (70%), kokosový olej*, sušená rajčata* (3,4%), oregano* (0,3%), startovací kultury (lactobacillus bulgaricus, lactobacillus acidophilus, streptococcus thermophilus, lactobacillus casei, lactobacillus plantarum), růžová krystalická sůl. *z kontrolovaného ekologického zemědělství Může obsahovat stopy jiných SKOŘÁPKOVÝCH PLODŮ.
Výživové údaje na 100g: ENERGIE: 1773 kJ/430 kcal, TUKY: 40 g, Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY: 22 g, SACHARIDY: 4,9 g, Z TOHO CUKRY: 3,2 g, BÍLKOVINY: 8,3 g, SŮL: 1,2 g.
Minimální trvanlivost do: viz zadní část obalu. Skladujte při teplotě + 7°C.
Německo 125g