- Úvod
- Trvanlivé potraviny
- Přísady pro vaření a pečení
- Zahušťovadlo do tmavých omáček
Zahušťovadlo do tmavých omáček

- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Zahušťovadlo do tmavých omáčekbez DPH
Celozrnná rýžová mouka*, bramborový škrob*, kukuřičný škrob*, karob*, červená řepa*. Může obsahovat stopy sóji, skořápkových plodů a hořčice. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování
Skladujte na suchém místě a chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
Návod k přípravě
Dávkování: cca 18 g (3 vrchovaté polévkové lžíce) na 250 ml omáčky. Postup: přiveďte tekutinu (např. zeleninový vývar) k varu. Za intenzivního míchání přisypávejte pomalu zahušťovadlo do tmavých omáček a mírně provařte 2 minuty. Můžete ochutit dle vlastní chuti.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1 550 kJ / 370 kcal
Tuky: 1,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g
Sacharidy: 47,0 g
z toho cukry: 1,9 g
Vláknina: 1,4 g
Bílkoviny: 3,7 g
Sůl: 0,1 g
vhodné pro vegany
Vyrobeno v Německu 100 g