- Úvod
- VAŘENÍ
- POMOCNÍCI PŘI VAŘENÍ / PEČENÍ
- Biovegan Agaranta 6g /3ks v balení/
Biovegan Agaranta 6g /3ks v balení/

- Kompletní specifikace
- Biovegan Agaranta 6g /3ks v balení/bez DPH
agar-agar
Agar se používá k ochucování, jako stabilizátor i zahušťovací prostředek a v mnoha výrobcích asijských kuchyní od cukrářských a pekařských výrobků až po mražené dezerty, různá želé, pudinky apod. Je známý i jako japonská želatina, kanten nebo E406. Agar je součástí cukrárenských želé, je schopno vytvářet tzv. vysoké vrstvy želé, která dobře drží tvar při krájení. Výrobky obsahující agar jsou proto vhodné pro domácí přípravu extra vysoké vrstvy želé na dorty a zákusky.
Agar je přírodní polysacharid s vysokou gelující schopností, který se vyrábí z červených mořských řas rodů Floridae a Gelidium.
Složení: Gelovací činidlo: agar-agar *, maranta mouka *, citrónová čistý Weinstein * z ekologického zemědělství
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota kJ / kcal 1020 kJ / 245 kcal
tuk <0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g
sacharidy 40g
z toho cukr <0,5 g
vlákniny 39g
protein 1,2g
sůl 1,8g
Země původu: Německu