Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Úvod » Trvanlivé potraviny » Přísady pro vaření a pečení » Špaldový kvásek tekutý 100g


        

Špaldový kvásek tekutý 100g

BIO Biovegan

 

Číslo produktu: PRVP000012
Výrobce: Biovegan
EAN kód: 4005394282694
Složení
Kvásek (voda, mletý ŠPALDOVÝ mlýnský produkt*, startovací kultura), brandy (vinný destilát)*, jedlá sůl. Může obsahovat stopy sezamu, skořápkových plodů, hořčice a sójových bobů. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Alergeny
Lepek

Skladování
Skladujte na suchém místě a chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. Otevřené sáčky kvásku tekutého mohou být uchovány s dobře utěsněným obalem v ledničce 2 týdny.

Návod k přípravě
100 g kvásku cca na 1 kg mouky. Kváskový chléb: přísady: 1 sáček Kvásku špaldového tekutého BIO BIOVEGAN, 700 g špaldové mouky typu 630, 300 g špaldové celozrnné mouky, 2 sáčky droždí BIO BIOVEGAN (18 g), 2 čajové lžičky soli, 700 ml vlažné vody. Příprava: smíchejte mouku, droždí a sůl. Přidejte 700 ml vlažné vody a vytvořte hladké těsto. Dále přidejte špaldový tekutý kvásek. Dalším krokem je hnětení po dobu 10 minut pomocí ručního mixéru nastaveného na nejnižší stupeň a poté další dvě minuty na střední stupeň. Poté nechte těsto kynout cca 45 minut na teplém místě. Poté těsto znovu prohněťte a vložte do 1-2 vymazaných forem. Nechtě těsto zakryté po dobu 15 minut. Poté dejte formu do trouby, do trouby vložte také hrnek vody. Chléb pečte při 200 °C po dobu cca 50 minut.

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 668 kJ / 162 kcal
Tuky: 0,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 32,0 g
z toho cukry: 0,4 g
Vláknina: 1,8 g
Bílkoviny: 4,3 g
Sůl: 5,0 g

vhodné pro vegany

země původu Německo 100 g

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.